beats by dre cheap

Bruce:"Taylorov start nije bio ni za žuti karton"

Na izjavu Arsenea Wengera kako Martin Taylor više nikad ne bi smio igrati nogomet zbog onoga što je napravio Eduardu da Silvi brzo je reagirao trener Birminghama.

"Martin je potresen. On nije takav tip igrača, nikad tako nešto ne bi učinio namjerno. U prvom trenu nije niti bio svjestan koliko je žestoko startao na Eduarda."- izjavio je za Sky Sports Alex McLeish.

Na Wengerovu osudu Taylorovog starta brzo je reagirao i menadžer Wigana, Steve Bruce, koji je Taylora 2004. doveo u Birmingham dok je bio trener tog kluba: "Vidio sam što se dogodilo i vrlo sam tužan. Ali znajte da je Martin Taylor velik i nježan čovjek. Nitko neće biti više uzrujan od njega, profesionalac je koji nikada ne bi namjerno radio takve probleme."

"Radio sam s njim nekoliko godina i uvjeren sam da nije sposoban namjerno činiti zlo. Nikad, baš nikad ne bi namjerno uklizao igraču u nogu. Pogrešno je procijenio uklizavanje, vidio sam taj start i neki bi rekli da čak nije zaslužio ni žuti karton."- malo je ipak pretjerao u obrani svog bivšeg igrača.

Kad biste već pomislili da će sljedeća Bruceova izjava biti kako je Eduardo odglumio otvoreni prijelom noge samo da bi napakostio "velikom i nježnom" Tayloru, Bruce je ipak poželio hrvatskom reprezentativcu brz oporavak: "Naravno, kad se ovakve stvari dogode u utakmici, mislima smo s igračima. Eduardo je fantastičan nogometaš i želimo mu sve najbolje."

Arsenal FC Portal™
http://arsenalcom.blogger.ba
24/02/2008 14:52