beats by dre cheap

Wenger:"Pretjerao sam sa izjavama o Tayloru"

Pred kamerama BBC televizije Arsene Wenger, trener Arsenala, je bio ogorčen onim što se dogodilo hrvatskom reprezentativcu Eduardu.

"Tom Tayloru treba zabraniti igrati nogomet. Nikada više njega ne bi smjeli vidjeti na travnjaku jer ovo je nešto što se ne vidi često. Mnogo ružnih sam stvari vidio u karijeri, normalno, dugo sam unutra, ali rijetko kada sam vidio takav krvavi start." - rekao je Wenger i dodao kako se u Arsenalu boje za svog napadača.

"Mislim da je minimalna stanka do kraja sezone, ali svi se mi bojimo kako će još duže trajati čekanje na Eduarda." - završio je rijetko tako ljutiti nastup Wengera.

Francuski stručnjak je dodao kako je teška ozljeda jako pogodila Arsenalove igrače, te da se to vrlo očito odrazilo i na igru i na konačni rezultat utakmice u Birminghamu, koja je završila podjelom bodova.

"Eduardo je sjajan momak i njegovi suigrači su bili jako pogođeni kad su vidjeli da trpi veliku bol." - naglasio je Wenger. Trener "topnika" također smatra da ovakvi startovi nisu slučajni.

"Ovo je rezultat razmišljanja da se igrače Arsenala mora tući da bi ih se zaustavilo. Znao sam da će se ovako nešto jednog dana dogoditi. Ove sezone već je bilo nekoliko pogibeljnih startova, ali ne završe svi slomljenom nogom." - dodao je Wenger.

Nekoliko sati nakon utakmice Wenger je ipak priznao da je možda pretjerao s izjavama o krivcu za Eduardovu ozljedu, Martinu Tayloru. 

"U tim trenucima emocije su bile vrlo duboke." - rekao je trener Arsenala.

Arsenal FC Portal™
http://arsenalcom.blogger.ba
24/02/2008 12:43